Personvernerklæring for DigiFab Industri 4.0

Publisert: 01.08.2018

 

Behandlingsansvarlig

Prosjektleder er på vegne av DigiFab Industri 4.0 behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

 

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre abonnenter/interessenter:

  • Navn
  • Epostadresser

 

Formål med behandlingen

DigiFab Industri 4.0 behandler personopplysninger til følgende formål:

  • Utsendelse av nyhetsbrev
  • Svare på forespørsler

  

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på vår nettside i forbindelse med påmelding til vårt nyhetsbrev. I tillegg lagrer vi navn og epostadresse i forbindelse med forespørsel via vårt kontaktskjema.

 

Informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider for å gi deg som besøker siden en best mulig brukeropplevelse. Informasjonskapslene brukes til å samle informasjon anonymt. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics for generell statistikk om hvordan nettstedet brukes slik at vi kan forbedre innholdet vårt. IP-adressen din blir automatisk anonymisert, slik at statistikken ikke kan spores tilbake til deg som enkeltperson.

Dersom du ikke vil at dine data skal registreres med dette verktøyet, kan du laste ned nettlesertillegget Google Analytics Opt-out. Informasjonen fra Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

De fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer informasjonskapsler. Dersom du ikke ønsker dette, kan du endre nettleserens innstillinger slik at den blokkerer informasjonskapsler fra digifab.no. Vær oppmerksom på at dette kan føre til at våre nettsider ikke fungerer optimalt.

 

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til dette.

 

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt behandles av oss så lenge du ikke ber oss om å slette dem.

 

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

 

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til følgende adresse:

E-post: info@test.digifab.no

Sist oppdatert: 01.08.2018