SMART Industri

DigiFab deltok på SMART Industri 17.-19. april 2018

 

 

DigiFab var invitert til å presentere på messen «Smart Industri» i seminardelen for «Industri 4.0 IoT Digitalisering».  Dette var første offisielle presentasjon av prosjektet og konseptene vi ønsker å introdusere i markedet. Det er alltid en skrekkblandet fryd å entre scenen i et fullsatt lokale, og spesielt når Inge Brigt Aarbakke har lagt lista høyt for neste taler. Dagens program så slik ut:

 

smart industri DigiFab

 

Vi ble også invitert til å delta på utstillerplassen «Innovation Corner».  Der gjorde vi oss bemerket. Vår stand var vel ikke av de mest påkostede. Responsen vi fikk var over all forventning. Vi hadde forberedt to Roll-Up’s, flyers og en presentasjon som rullet og gikk på en skjerm. Roll-Up’ene virket som blikkfang og forklarte ganske godt hva, hvorfor og hvordan DigiFab skal bidra til fornyelsen i industrien. Representanter fra små og mellomstore bedrifter, SMB’er, ønsket oss velkommen i markedet, de trenger et «push» for å komme i gang med moderniseringen.

 

Smart Industri DigiFab Ingvild Jensen

Livlig prat mellom Ingvild Jensen og
Jonny Kurt Pettersen fra Fag- & Høgskolen på Kongsberg

 

Vi fikk mange besøk og gode diskusjoner. En stor takk til John Petter Næss Christensen, MR Maskinregisteret, for å involvere oss.

 

Med hilsen

DigiFab Smart Industri